De Dobbelhoeve

Ons vaste assortiment is uitgebreid en compleet. Naast streekproducten, biologische kaas, zuivel en vlees hebben we biologische kruidenierswaren, RAW-food, gluten,- en suikervrije producten. We luisteren goed naar de vraag van klanten en proberen (dieet) wensen voor een bepaald product zoveel mogelijk te vervullen. We importeren parmaggiano, parmaham, olie en nougat rechtstreeks uit Italië. Met het wisselen van de seizoenen bieden we Boeuf Bourguignon en erwtensoep aan uit eigen keuken.

Kaas

We hebben een uitgebreid assortiment kaas. Meer dan 20 soorten harde en zachte koekaas, meer dan 10 soorten harde en zachte geitenkaas, schapenkaas, kruidenkaas, boerenkaas en kaas met vegetarisch stremsel. We hebben regelmatig wisselende speciale kaas. Op dit moment zijn Truffelkaas en Rucola/Pijnboompit onderdeel van het assortiment. Komt u ook gerust langs om onze Brabants Blauwe en Fenegriek te proeven!
Klik hier voor een overzicht van al onze kazen!

Groenten en fruit

Al weer enige tijd verkopen we ook groenten en fruit.
Ook hier geldt het belangrijkste uitgangspunt: producten moeten eerlijk, biologisch, fris  en gezond zijn!
We wisselen van assortiment en zijn benieuwd wat u van ons groente- en fruitaanbod vindt. Laat u het ons weten?
U kunt ons bereiken via de mail of facebook

Hoeve-eieren

Kent u onze Hoeve-eieren al? Deze eieren rapen we bij onze eigen kippen, een eerlijker en verser product kun u zich niet wensen. Wij raden u aan deze te bestellen, ze zijn erg geliefd en beperkt leverbaar. We laten de kippen leggen volgens de regels van de natuur, dit betekent dat we in de winter geen hoeve-eieren kunnen aanbieden omdat kippen met het inkorten van de dagen geen eieren meer leggen. Naast hoeve-eieren bieden we het hele jaar door eieren aan van een boer uit de streek.

Vlees

Met regelmaat wordt een, speciaal geselecteerde, koe van eigen biologische boerderij geslacht bij een biologische slager. Het vlees verkopen wij zelf in de winkel. U kunt ook vooraf vlees(pakketten) bestellen. U bent dan verzekerd van een eerlijk, heerlijk, smakelijk en mals stukje vlees zonder toevoegingen. U kunt denken aan: biefstuk, entrecote, gehakt, hamburgers, en sucadelappen. Wij zetten het vlees voor u klaar, desgewenst diepgevroren.

Behalve het vlees van eigen koe, verkopen we ook lamsvlees van hoeve De Mertel in Biezenmortel, kopen we varkensvlees in van de biologische slager Van Ginhoven uit Tilburg en verkopen we Kemperkippen.

Pakketten

De Dobbelhoeve verzorgt kerstpakketten, relatiegeschenken en cadeaupakketten op maat. Ook wanneer u iets te vieren hebt kunt u terecht voor een mooie, rijkelijk gevulde kaasplank. Gevuld naar uw eigen (dieet)wensen. Kijk hiervoor ook op onze website onder het kopje Pakketten op maat.

De Dobbelhoeve is tevens afhaalpunt voor (groente)pakketten van Goei-eten en van de biologisch-dynamische boerderij De Kraanvogel.

Verder…

verkoopt De Dobbelhoeve producten van de merken:
Laitois, Biocumulus, Zuiver Zuivel, Weerribben, Piramide, Kruidenrijk, De Halm, De Rit Organics, Ekoland, Health Planet, Simon Levelt, Klok Eco en Ecover.

Heeft u wensen maar deze producten niet op deze website gezien, kom langs of neem contact op en wij kijken of we het voor u kunnen bestellen!
Kijkt u voor ons wisselende assortiment op deze site of Facebook.

eitjeswinkel-(46)DSC_0015DSC_0018