De Dobbelhoeve

De Dobbelhoeve is een enthousiast en actief familiebedrijf. Er is dan ook genoeg bij ons te zien en te doen!

Picknickhof

dagelijks toegankelijk tussen 9:00 en 18:00 uur
Kent u onze picknickhof al? Hier kunt u op uw gemak uw zelf meegebrachte lunch gebruiken, al genietend van de rust en heerlijke sfeer.

Veldbloemen

1 mei — 31 augustus
De zaden zitten weer in de grond, het weer is erg groeizaam. Binnenkort verschijnen vast de 1e bloemen. Ga uw gang en pluk uzelf gerust een mooi veldboeket! Waarschijnlijk geniet u hier zo van dat u niet meer kunt stoppen met plukken. Wij zien dit als een groot compliment. Toch vragen wij u iets te laten staan voor andere plukliefhebbers en voor het mooie, frisse uitzicht!

Koeiendans

jaarlijks rond 20 april
Onze biologische koeien kunnen een maximaal aantal dagen genieten van het buitenleven en grazen zij dan ook heerlijk buiten in de zon. Echter in de winter staan zij droog en beschut in de stal. In het voorjaar merken we aan de koeien dat ze weer naar buiten willen. Dit is het moment voor De Dobbelhoeve om onze klanten te laten weten dat het weer tijd is voor de jaarlijkse “koeiendans”. We zullen u uitnodigen dit mee te maken. De koeien gaan naar buiten terwijl u en uw (klein) kinderen onder het genot van een drankje de koeien al dansend en springend de stallen uit de wei in ziet komen.
Afgelopen  9 april waren er meer bezoekers dan ooit! De dag werd bezocht door meer dan 250 volwassenen en kinderen. Het was een heerlijk zonnige dag. De kinderen konden op hooibalen klimmen of geschminkt worden en er waren ijsjes en drankjes. De koeien hadden het erg naar hun zin wat goed te zien was aan alle capriolen die ze uithaalden.

Springende koe
Springende koeien

De jaarlijkse koeiendans

De jaarlijkse koeiendans

proeverij